4 tips om te slagen op een serieuze online datingsite

Succesvol zijn op een serieuze datingsite

Er is een grote scheiding in het online daten. Zo zijn er websites die zich richten op seksdates en vaak met neppe profielen werken. Daarnaast zijn er de grotere sites die zich op normale dating richten. Grotere serieuze dating sites werken vaak met contracten waar makkelijk aan te komen is, maar lastig weer vanaf te komen is.

Bij Onlinedating4u betaalt u wat u wilt, waar en wanneer u wilt. Geen kleine letters en geen verborgen voorwaarden. Met 180.000 serieuze leden is het zeker dat er iemand bij zit die bij u past. Alle regio's zijn vertegenwoordigd in alle leeftijdscategorieën. Zodoende dat 80% van de leden binnen een maand al slaagt.

U wilt nu vast weten hoe u tot een van de leden toe kan behoren die binnen een maand al slaagt en minstens 1 date heeft gehad. Daarom leert u hier:

  • Welk gedrag gewenst is op een serieuze datingsite

  • Hoe u van online dating naar real life dating toewerkt

  • Of iemand te vertrouwen is

1. Hoe gedraag ik me op een online dating website?

U begint met het aanvullen van uw profiel en de beste tip om goed te starten is: upload een foto. Dit vergroot de kans tot succes aanzienlijk. Daarna kunt u een selectie maken van mannen/vrouwen die u aanspreken. Het loont altijd de moeite om even rond te kijken en van onze zoekfunctie gebruik te maken. Vervolgens stuurt u een wink of flirt (teken van interesse), of u stuurt een bericht wat natuurlijk wel zo fijn is voor beide partijen. Gebruik uw verstand, respecteer de ander en houd het vooral serieus!

2. Eerste stappen online dating

U zult ongetwijfeld al vrij snel een reactie hebben op één van de contact pogingen. Online daten is laagdrempeliger dan in het echt daten, aangezien beide partijen anoniem zijn, maar er toch achter kunnen komen of het klikt. Het is daarom ook belangrijk dat u alle eigenschappen en kwaliteiten van uw toekomstige partner in kaart brengt. Op een serieuze datingsite loont het om in de beginfase vragen te stellen over interesses, eigenschappen, geschiedenis, en wat al dan niet nog meer belangrijk is voor u in uw toekomstige partner.

3. Van online dating naar real life dating

Dan komt het punt waarop u heeft gewacht. Eindelijk is het zover! U gaat de overstap maken van berichten sturen op de dating site naar een afspraak in het echt. De beste tip in dit traject is houd het origineel. Koffie drinken doen we dagelijks. Met lekker weer is een picknick aan te raden of een strandwandeling. Leer de persoon voor u ook echt kennen. Probeer zoveel mogelijk belangrijke vragen te stellen en te bepalen of u door wilt met deze persoon. De eerste date hoeft niet per sé de enige te zijn.

4. Is die perfecte persoon ook echt wie hij/zij zegt te zijn?

Wij controleren alle profielen handmatig om te zorgen dat de neppe profielen niet op de website komen te staan. Uiteraard is het altijd raadzaam om voorzichtig om te gaan in de omgang op een datingsite. Mocht een persoon graag snel op privé communicatie overstappen, weest u dan op uw hoede. Vaak volgt er dan een leuk contact waarna persoon in kwestie met een mooi verhaal komt om u geld af te troggelen.

Onlinedating4u is de online dating site waar je snel en gemakkelijk een vriend/vriendin vindt voor een leuke vriendschap, spannende relatie, of leuke date!

Namens het hele team van Onlinedating4u wensen wij u heel veel plezier!