5 tips om je voor te bereiden op Online Chatten

1. Zorg dat je er klaar voor bent

Online chatten kan nieuw zijn voor jou. Niet iedereen is het gewend om urenlang online te chatten. Tegenwoordig is dit een van de makkelijkste manieren om op zoek te gaan naar jouw date. Iedereen die zich aanmeldt is op zoek naar een leuke vrouw/man. Je kan er ook voor kiezen om op straat met iemand te gaat praten, maar online is dit veel gemakkelijker. De kans dat je snel een leuke vrouw/ man aan de haak hebt geslagen is vele malen groter. Wacht niet en schrijf je nu helemaal gratis in.

2. Maak een account aan

Wil je graag online chatten met andere vrouwen/mannen die op zoek zijn naar jou. Dan kan je heel gemakkelijk en snel een account aanmaken. Het duurt geen uren voordat je van start kan gaan. Slechts enkele minuten heb je nodig om van start te gaan. Chat snel met alle leuke mannen/vrouwen uit jouw omgeving.

3. Plaats een interessante profielfoto

Een interessante profielfoto moet verlangens kweken om meer te weten te komen over jou. Zorg daarom voor een profielfoto waarbij jij er positief en lachend op staat. Meer potentiële vrouwen/ mannen zullen doorklikken naar jouw profiel. Een goede profielfoto kan al zorgen voor een flirtbericht van de vrouwen/mannen. Andere leden zullen jou veel sneller een flirtbericht sturen wanneer jij beschikt over een interessante profielfoto.

4. Zorg voor een leuke, uitdagende profieltekst

Wanneer je een spannende profieltekst hebt ingevuld, dan ben je al een heel eind. Enkele punten die je moet weten voor je aan je profieltekst begint:

  • Werk met steekwoorden die vraagtekens en nieuwsgierigheid wekken bij mensen. Ga niet uitgebreid over je hobby's vertellen, maar beschrijf kort wat je doet en waar je passie ligt op dat vlak. Dit lokt uit tot vragen over dit onderwerp.
  • Je profieltekst moet eigenlijk kort maar krachtig zijn. De profieltekst moet vraagtekens bij de vrouwen/ mannen opleveren.
  • Een pakkende zin over jezelf. Een pakkende openingszin vertelt direct wat over jou. Echter roept een korte openingszin direct vragen op. Dat kan gelijk een goede start zijn van jouw chatbericht met hem/haar.

Zie ook het uitgebreide artikel over hoe je een leuke profieltekst voor je datingprofiel schrijft: 7 tips voor onweerstaanbaar datingprofiel.

5. Start een online chat

Je hebt er nu voor gezorgd dat jouw profiel helemaal klaar is om van start te gaan. Je kan ervoor kiezen om te wachten tot dat vrouwen/mannen jou gaan chatten. Je kan ook zelf een leuk chatgesprek starten. Zoek naar leuke vrouwen/mannen en wie weet zie je een leuk punt in het profiel waarover je kan chatten.