Dé trend onder vrouwen is: Casual Dating!

Online afspraakjes voor singles zijn in het digitale tijdperk niks bijzonders.

Veel eenzame zielen zijn echter niet alleen op zoek naar een nieuwe levenspartner. De lust en de spanning van een erotisch avontuur is een drijfveer waarom singles op internet op zoek gaan.

De trend van het moment is “Casual Dating”, vrouwen kunnen hierbij op een discrete manier op een virtuele mannenjacht gaan. Tot op heden waren het vooral de mannen die het internet gebruikten in hun zoektocht voor seksuele bevrediging. Hier zijn de verhoudingen flink aan het veranderen. Vrouwen ontdekken steeds vaker de verschillende websites en gebruiken dit als contactpunt voor one-night stands en spannende affaires.

De media draagt hier zijn steentje aan bij. Neem bijvoorbeeld "Sex and the City". Dit versterkt het seksuele zelfbewustzijn van de vrouw en zorgt voor nieuwe prikkels op erotisch gebied. Vrouwen die daardoor de spanning gaan opzoeken gebruiken het internet als oplossing voor erotische, vaak kortstondige relaties.

Vrouwelijke singles

Er begint een heel nieuw beeld te ontstaan omtrend vrouwelijke singles. Hoe meer dames gebruik maken van de zogenaamde Casual Dating, des te meer erop wordt ingespeeld. Uit onderzoek is gebleken dat van de vrouwelijke singles in Nederland maar liefst 53% online zoeken naar een nieuwe partner, een serieuze relatie; een kwart van de Nederlandse vrouwelijke singles (26%) is ook, of uitsluitend, op zoek naar een erotische partner voor seksuele bevrediging.

Door zo goed mogelijk in te spelen op deze trend maken wij het voor iedereen mogelijk om op zoek te gaan naar het contact dat hij/zij zelf wenst. Dus ben je op zoek naar een nieuwe levenspartner of een seksueel contact? Schroom dan niet en schrijf je in op de website en ga op zoek!